WAT EEN WEEK!

Laten we starten met het Wereldkampioenschap piste U19 in Colombia. Onze 3 renners slaagden er alle 3 in om te schitteren: Nolan Huysmans behaalde zilver op de km (met een BR in de kwalificaties) en eerder deze week brons op de teamsprint. Tom Crabbe en Milan van den Haute behaalden ook zilver in de ploegkoers. Eerder deze week werd Milan 2x 4e, met BR in achtervolging en werd ook Tom Crabbe 4e in het omnium. Via de livestreams konden we vanuit onze Belgische zetels alles op de voet volgen, ware thrillers waren de wedstrijden. Wat een uitzonderlijke resultaten, dikke proficiat!

Ook op de weg was het bingo bij de U19: in de UCI klassieker Route des Geants was Cedric Keppens de beste van een kopgroep, ploegmaat Steffen De Schuyteneer regelde de pelotonsprint voor plaats 7 met dus ook nog een 2e plaats in het ploegenklassement.

Op de buitenpiste van Affligem was er het PK Oost-Vlaanderen. Met Thibaut Van Damme op 1, Lowie Baeck op 2 en Giel De Nul op 3 kleurde het podium bij de U17 volledig Avia-Rudyco. Bij de U19 werd Nicolas Aernouts knap 2e.

Proficiat iedereen!