OPLEIDING JEUGDRENNERS

Binnen de club worden onze renners deskundig opgeleid. Zo worden ze ondermeer klaargestoomd om de Cycling Vlaanderen proef succesvol af te ronden. Daarnaast is er een permanente opleiding in de verschillende wielerdisciplines, onder leiding van gediplomeerde medewerkers.

OPLEIDING INITIATOR  

Op dinsdag 9 januari gaat in het Waasland een nieuwe cursus initiator wielrennen van start. Na de cursus mogen de geslaagden zich initiator noemen voor de verschillende wielerdisciplines.

Ideaal voor medewerkers in wielerclubs of voor zij die geinteresseerd zijn om Trainer B te worden. De meeste sessies vinden plaats te Hamme, enkele gaan door in Sint-Gillis-Waas. Na de theorie zijn er ook 4 praktijksessies voorzien, die deels in Hamme (weg en off-road) en Gent (piste en BMX) zullen plaatsvinden.

De organisatie is een samenwerking tussen de Vlaamse Trainersschool en Rudyco Cycling Team vzw. Wie wenst deel te nemen, dient zo snel mogelijk in te schrijven via de site www.sport.vlaanderen/vts (initiator wielrennen). Directe link voor inschrijving en meer info: klik hier.

Data opleiding: