De klapper van het laatste weekend van juli was de nieuwe Belgische wegtitel voor Yoran Van Gucht. Yoran won tot nog toe alle wegkampioenschappen waaraan hij deelnam dit seizoen (provinciaal, Vlaams en Belgisch kampioen op de weg en Belgisch kampioen tijdrijden), ongezien! Ook zijn ploegmaten eerstejaars deden het heel goed, met heel puike ereplaatsen voor Nick Van Royen (7e) en Yorick Slaets (11e). Onze 2e jaars nieuwelingen reden een heel aanvallende koers en waren in elke ontsnapping betrokken. Voor de eindspurt waren de beste pijlen dan ook verschoten maar ook bij hen zijn we trots op de gereden wedstrijd.

Bij de U19 stond vorige week donderdag een nieuwe manche van de Beker van België op het programma voor de U19 te Glineur (GP Pino Cerami). Emile Brouwers behaalde een knappe 2e plaats en ook in het ploegenklassement kaapten we de 2e plaats weg.

Onze aspiranten stonden aan de start van de Antwerp Cycling Tour, voor velen een eerste ervaring met een rittenkoers. Onze renners toonden veel grinta en konden zelfs enkele top 10 plaatsen bemachtigen met Arne Mettepenningen (5e en 6e), Lowie Baeck (7e en 10e), Fons Laureys (8e en 9e) en Eve Van Buynder (9e en 10e). Voor onze renners weer een nieuwe stap in hun ontwikkeling als coureur….

Een pak puike prestaties dus, proficiat aan iedereen! #rideforJarne