Op het Vlaamse kampioenschap U17 behaalde Yoran Van Gucht een nieuwe titel bij de eerstejaars. In een massasprint was hij de snelste.

Ook Yorick Slaets (6e) en Matis De Meijts (15e) konden zich vooraan plaatsen. Yoran droeg de zege op aan Jarne Lemmens. S avonds gingen de boezemvrienden Yorick en Robbe de bloemen afgeven bij de ouders en zus van Jarne. Mooie gebaren van Jarnes ploegmaten. Bij de 2e jaars sprintte Joppe Heremans heel knap naar plaats 3.

Op het Belgisch kampioenschap voor U19 te Anzegem, noteerden we bij de meisjes 3 top 15 plaatsen met Sara Maes (9e), Leontine Farazijn (11e) en Kirin Punnewaert (14e). Bij de heren reed Branko Huys een sterke koers, met een 9e plaats als beloning.

Op het provinciaal kampioenschap U15 te Erpe-Mere behaalden we ook 2 podiumplaatsen: Oskar De Meester reed naar plaats 3 (nadat hij eerder op de week ook al 2e werd) bij de U13 en ook Arne Mettepenningen behaalde een mooie bronzen plak bij de U14. Bij de meisjes U14 eindigden Eve Van Buynder (4e en eerder in de week ook 4e) en Imke De Mol (5e) ereplaatsen.